הערב (רביעי) בשעה 19:19, קיבלה מוקדנית ידידים מפרויקט מעורבות חברתית, נעמה כהן, קריאה אודות כלב שננעל בשגגה ברכב, בתחנת רכבת קרית שמואל.
דניאל אביבי ואור אופיר, מתנדבי הסניף, נענו לקריאה והגיעו במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותם חילצו המתנדבים את הכלב בשלום, מבלי לגרום נזק לרכב.
דניאל מספר: “קיבלתי קריאה על כלב שננעל ברכב ונסעתי למקום. הגעתי בזריזות לכתובת וחברתי לאור שכבר החל בנסיונות החילוץ. מדובר ברכב עם נעילת וואקום, מה שהקשה על הפתיחה, אך בשיתוף פעולה פתחנו את הרכב תוך זמן קצר וחילצנו את הכלב בשלום. בעלי הכלב שהיו מאד לחוצים, הודו לנו מאד. תחושת סיפוק ענקית”.
בארגון ידידים שבים וקוראים לאזרחים שלא להשאיר חסרי ישע ברכב לבד, גם לא לרגע, מחשש לנעילה • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 ללא כוכבית מכל טלפון.
שלומי דיין – דוברות ידידים
קרדיט תיעוד: ידידים
