הבוקר (חמישי) בשעה 7:46, התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות פעוט כבן שנתיים שננעל ברכב בשגגה לעיני אמו, ברחוב מזרחי דוד ברחובות.
אלמוג מסינגר – מוקדנית ידידים מפרויקט מעורבות חברתית, ענתה לשיחה והזעיקה מתנדבים לסייע. אבי נתן – סג”מ סניף רחובות וכפיר פרטוק, מתנדב הסניף המקומי, נענו לקריאה והגיעו במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותם חילצו השניים את הפעוט בשלום וללא גרימת נזק לרכב.
אבי מספר: “קריאת החירום התקבלה אצלי בזמן שהגעתי לעבודתי, וללא היסוס חזרתי לרכבי ויצאתי לכתובת. ליד הרכב הנעול פגשתי את האמא שסיפרה שנתנה לבנה לשחק עם המפתחות, וכשלא שמה לב הוא לחץ על כפתור הנעילה בשלט. בזריזות פתחתי את הרכב והוצאתי את הפעוט היישר לידי זרועות אמו.”
בידידים שבים וקוראים להורים לשאת עליהם את המפתח בכל כניסה ויציאה מהרכב לבל יינעל כשהילד בפנים לבדו • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים: 1230 ללא כוכבית
ישראל פרנקפורט – דוברות ידידים
קרדיט תיעוד: ידידים

