היום (שלישי) בשעה 17:11, התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות תינוק כבן שנה שננעל ברכב בשגגה לעיני בני משפחתו, ברחוב אלוף יצחק חופי ברמת גן.
שלמה שנק – אחמ”ש מוקד מרכז, ענה לשיחה והזעיק מתנדבים לסייע. יניר מצנבר – מנהל סניף בני ברק וחבר יחידת האופנועים, יחד עם יעקב הלוי, מתנדב המרחב, נענו לקריאה והגיעו במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותם חילצו המתנדבים את התינוק בשלום ובזריזות, מבלי לגרום נזק לרכב.
יניר מספר: “כמו תמיד זו תחושת סיפוק לחלץ תינוק מרכב נעול. קריאת החירום התקבלה אצלי בזמן שהייתי עם ילדיי בביתי. ללא היסוס לקחתי את האופנוע של הארגון שברשותי ובמהירות הגעתי למקום. למרות שהיה מעט חשוך הצלחתי לפתוח את הרכב. בני המשפחה הודו לנו על הסיוע המהיר.”
בידידים שבים וקוראים להורים לשאת עליהם את המפתח בכל כניסה ויציאה מהרכב לבל יינעל כשהילד בפנים לבדו • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים: 1230 ללא כוכבית
ישראל פרנקפורט – דוברות ידידים
קרדיט תיעוד: ידידים

