בסוף השבוע האחרון קיבלה אתי עמר, מוקדנית ידידים, קריאה אודות טבעת שנתקעה על אצבעה של אשה מבלי יכולת להוציאה, בקניון רננים ברעננה.
אתי הזעיקה כוחות ובמקביל נשארה על הקו עד שלמקום הגיעה צמרת גבע – מנהלת ידידות מרכז, שנענתה לקריאה. בעזרת הציוד הייעודי שברשותה, חילצה צמרת את הטבעת בזהירות, מבלי לפגוע באצבע.
צמרת מספרת: “אחת מעובדות הקניון נזקקה לחילוץ טבעת לוחצת, וזו הזעיקה את כל השכנים מהחנויות הסמוכות לנסות, אך ללא הצלחה. אחרי נסיונות עם סבון, שמן ואפילו קרח, פנתה אלינו בחששות כבדים ונשארה עם המוקד על הקו עד שהגעתי. האצבע היתה אדומה, נפוחה וכואבת. החילוץ היה מהיר ומשעשע, לטענתה היא פחדה יותר מאשר בלידות של ילדיה. כשהסתיים החילוץ, הגברת לא הפסיקה להודות לארגון וכן לחבק ולנשק אותי. החבורה שנאספה סביב הרבו שבחים לארגון, למהירות, ליעילות ולנכונות להגיע. יצאתי מהמקום עם סיפוק אדיר.”
זקוקים לעזרה? התקשרו 1230 ללא כוכבית
קרדיט תיעוד: ידידים

