היום (ראשון) בשעה 14:53, התקבל במוקד ידידים קריאה אודות פעוט כבן שנתיים שננעל בשגגה ברכב לעיני אימו, ברחוב העצמאות באשדוד.
אליעזר בן דוד ואברהם קליין, מתנדבי המרחב, נענו לקריאה והגיעו במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותם, חילצו המתנדבים את הפעוט בשלום וללא גרימת נזק לרכב.
אברהם מספר: “יצאתי מהתפילה וראיתי את קריאת החירום. יצאתי מיד למקום האירוע. כשהגעתי, התחלתי בפעולות החילוץ ובאמצעות הציוד הייעודי שברשותי, פתחתי בשיתוף פעולה עם אליעזר את הרכב וחילצנו יחד את הפעוט בשלום. זכות למנוע אירוע עם חשש לחיי אדם וחיי המשפחה ממשיכים עם חיוך.”
*אליעזר מוסיף ומספר:* “במסגרת הארגון הייתי באירוע שאיבת דלק כשקפצה ההתראה אודות האירוע. הודעתי לבעל הרכב שאני חוזר תוך כמה דקות ויצאתי לאירוע החירום. בשיתוף פעולה עם אברהם חילצנו את הפעוט בשלום. תחושה מדהימה כל חילוץ מחדש. בני המשפחה הודו על החילוץ המהיר והמקצועי.”
בידידים שבים וקוראים להורים לשמור עליהם את מפתח הרכב • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 ללא כוכבית.
נתי טויטו – דוברות ידידים
קרדיט תיעוד: ידידים