היום (שני) בשעה 14:00, קיבל מוקדן ידידים, אלון אליצור, שיחה אודות כלבה שננעלה בשגגה ברכב לעיני בעליה, ברחוב מנחם בייליס בחיפה.
שי ברגר, מתנדב הסניף המקומי, נענה לקריאה והגיע במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותו חילץ שי את הכלבה בשלום וללא גרימת נזק לרכב.
שי מספר: “מדובר בכלבה שבעליה יצאו מהרכב בשביל להוציא את הקניות, ובחוסר שימת לב הכלבה לחצה על כפתור הנעילה בשלט. בזמן שסיימתי את הקניות לחג התקבלה קריאת החירום ובזריזות ניגשתי לכתובת. לשמחתי הרכב היה מונע וממוזג, ובתוך זמן קצר פתחתי את הרכב וחילצתי את הכלבה. בעליה הודו לי נרגשות על הסיוע המהיר. זו תחושת סיפוק מדהימה להתחיל את השנה בעשיית חסד.”
בארגון ידידים שבים וקוראים לאזרחים שלא להשאיר חסרי ישע ברכב לבד, גם לא לרגע, מחשש לנעילה • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 ללא כוכבית
ישראל פרנקפורט – דוברות ידידים
קרדיט תיעוד: ידידים

