היום (שלישי) בשעה 16:06 התקבלה קריאה במוקד ידידים, אודות פעוטה כבת שנה וחצי שננעלה בשגגה ברכב לעיני אביה בקיבוץ כפר חרוב.
גלעד בר ימין, מתנדב המרחב יחד עם שי כלאף, מפקד יחידת הג’יפים פנתר, נענו לקריאה במהירות ובאמצעות הציוד הייעודי שברשותם חילצו את הפעוטה בשלום, ללא גרימת נזק לרכב.
גלעד מתאר: “חזרתי עם בני מאשפוז, כשלפתע התקשר אלי קב”ט הקיבוץ ודיווח לי על המקרה. פתחתי קריאה מסודרת בקבוצת החירום ויצאתי לסייע. הילדה הייתה נעולה ברכב שהיה מונע וממוזג, דבר שהקל על תהליך הפתיחה והרגיע את האווירה. תוך מספר שניות פתחתי את הרכב וחילצתי את הילדה. אב הילדה שהתרגש מהחילוץ ביקש אף הוא להצטרף ולהתנדב בארגון”.
בידידים שבים וקוראים להורים לשאת עליהם את המפתח בכל כניסה ויציאה מהרכב לבל יינעל כשהילד בפנים לבדו • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים: 1230 ללא כוכבית
קרדיט תיעוד: ידידים