בסוף השבוע קיבל מוקדן ידידים, ירמיהו ליכט, קריאה אודות תינוקת כבת חצי שנה, שננעלה בשגגה ברכב לעיני אמהּ, בחניית בית החולים מאיר בכפר סבא.
שי כהן, מתנדב הסניף המקומי, נענה לקריאה והגיע במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותו, חילץ המתנדב את התינוקת בשלום וללא גרימת נזק לרכב.
שי מספר: “במהלך המתנה במיון קיבלתי את קריאת החירום. בפרטי ההודעה אודות האירוע התברר שאני ממש בקרבת מקום. יצאתי לרכבי הוצאתי את ערכת הפתיחה וניגשתי לרכב הנעול. תוך שניות ספורות פתחתי את הרכב בשלום. לאחר החילוץ התברר שמפתחות הרכב היו בתיק וכשהדלת נסגרה הרכב ננעל. האם הודתה ובירכה אותי. יצאתי מהמקום עם תחושת סיפוק מדהימה.”
בידידים שבים וקוראים להורים לשמור עליהם את מפתח הרכב • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 ללא כוכבית.
נתי טויטו – דוברות ידידים