הבוקר (שישי) בשעה 09:46, התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות כלב שננעל ברכב לעיני בעליו, ברחוב השעורה במושב עזריקם.
גיא סוילם, מוקדן ידידים מפרויקט מעורבות חברתית, ענה לשיחה והזעיק מתנדבים לסייע. אליעזר בן דוד – סג”מ סיירות מחוז דרום, יחד עם אליהו בן לולו ומאיר אבוקרט, מתנדבי המרחב, נענו לקריאה והגיעו במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותם חילצו המתנדבים את הכלב בשלום וללא גרימת נזק לרכב.
אליהו מספר: “זו הפעם הראשונה שאני מחלץ מרכב נעול וזו תחושת סיפוק עצומה. קיבלתי את הקריאה כשהייתי במושב הסמוך ומיד יצאתי לכתובת. הגעתי במהירות למקום, והתחלתי בפעולות חילוץ מהירות, כשאליי מצטרפים מתנדבים נוספים ומסייעים. בעבודת צוות מהירה פתחנו את הרכב וחילצנו את הכלב. בעליו הודו לנו נרגשות ושיבחו את פעילות הארגון.”
בארגון ידידים שבים וקוראים לאזרחים שלא להשאיר חסרי ישע ברכב לבד, גם לא לרגע, מחשש לנעילה • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 ללא כוכבית
ישראל פרנקפורט – דוברות ידידים
קרדיט תיעוד: ידידים

