היום (שלישי) בשעה 19:10 התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות תינוק בן שבוע שננעל בשגגה ברכב לעיני אמו, ברחוב זכריה משה בראש העין.
לירז נס, מוקדנית ידידים שענתה לשיחה, הזעיקה סיוע למקום. דניאל אביעד – אחראי מתנדבים ראש העין וחבר יחידת האופנועים, נענה לקריאה והגיע במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותו חילץ אביעד את התינוק בשלום ובזריזות, ללא גרימת נזק לרכב.
אביעד מספר: “ילד בן שבעה ימים שנמצא ברכב סגור זה לא אירוע שאני נתקל בו כל יום והאדרנלין בגוף שלי עוד משתולל. מיד עם קבלת הקריאה התקשר אלי נתנאל איינהורן מנהל מוקד מרכז ודיווח לי על האירוע. הייתי באמצע סיוע מורכב אחר מטעם הארגון ויצאתי מיד לכתובת. מדובר על תינוק בן שבוע שאמו לקחה אותו לקופת חולים לבדיקות אחרונות לפני הברית שצריכה להתקיים מחר. בעקבות נעילה חשמלית ברכב, התינוק ננעל לבדו כשאמו חסרת אונים. בפעולה זריזה פתחתי את הרכב וחילצתי אותו בשלום. האם הייתה אסירת תודה ושיבחה את מהירות ההגעה והחילוץ”.
בידידים שבים וקוראים להורים לשמור עליהם את מפתח הרכב • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 ללא כוכבית.
קרדיט תיעוד: ידידים