היום (שלישי) בשעות הבוקר, התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות שני אחים קטנים שננעלו בשגגה ברכב לעיני אמם ברחוב חיים בר-לב במודיעין.
אפריים עבו – מוקדן ידידים שענה לשיחת החירום, הזעיק מתנדבים לסייע. משה דבאח – מנהל צוות גבעת זאב, צח שמחה – אחראי מתנדבים בסניף מודיעין, ויהודה שטקל – מתנדב הסניף, נענו לקריאה והגיעו במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותם חילצו המתנדבים את האחים בשלום, ללא גרימת נזק לרכב.
צח מספר: ״מדובר בילדים של מתנדב יקר בארגון, מה שממחיש שזה יכול לקרות לכל אחד. הגענו שלושת המתנדבים למקום במהירות, ובתוך זמן קצר פתחנו את הרכב ללא קושי. תחושה מדהימה ומספקת לפתוח ככה את הבוקר. האמא הודתה מאוד על החילוץ המהיר, ואמרה שזאת הייתה טעות של רגע – טעות שלא תחזור לעולם בזכות כלל המפתח״.
בידידים שבים וקוראים להורים לשמור עליהם את מפתח הרכב • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 ללא כוכבית.
קרדיט תיעוד: ידידים