היום (שני) בשעה 16:00 קיבל מוקדן ידידים, נדביה טוביאנה, קריאה אודות פעוט כבן שנתיים שננעל בשגגה ברכב לעיני אימו, ברחוב העלייה בבאר שבע.
יואב שכטר ומתנאל בושרי, מתנדבי המרחב, נענו לקריאה והגיעו במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותם, חילצו המתנדבים את הפעוט בשלום וללא גרימת נזק לרכב.
יואב מספר: “הייתי בביתי כשהתקבלה קריאת החירום. ראיתי שהאירוע בקרבתי ויצאתי מיד למקום. כשהגעתי התברר שהאם נתנה לפעוט את מפתחות הרכב והוא לחץ על השלט ונעל את עצמו. התחלתי בפעולות החילוץ כשמתנאל מצטרף אלי. בכוחות משותפים ובאמצעות הציוד הייעודי שברשותינו, פתחנו את הרכב וחילצנו את הפעוט בשלום. תחושה מעולה, שמח לעצור את היום עבור עזרה ונתינה לאחר. האם הודתה לנו ואמרה כמה טוב שקר בחוץ וכמה טוב שארגון ידידים קיים.”
בידידים שבים וקוראים להורים לשמור עליהם את מפתח הרכב • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 ללא כוכבית.
נתי טויטו – דוברות ידידים
קרדיט תיעוד: ידידים