היום (רביעי) בשעה 16:03, התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות ילדה כבת שלוש, שננעלה ברכב בשגגה לעיני אמהּ, לאחר שהוציאה אותה מהגן, ברחוב בר כוכבא ברחובות.
אבי נתן, סג״מ סניף רחובות, יחד עם יצחק בוחניק, מתנדב הסניף המקומי, נענו לקריאה והגיעו במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותם, חילצו המתנדבים את הילדה בשלום ובזריזות, מבלי לגרום כל נזק לרכב, על אף חלונות הרכב המושחרים.
יצחק מספר: “הייתי באמצע להתארגן לפני התפילה כשהתקבלה הקריאה. מיד יצאתי למקום והגעתי במהירות, פגשתי אמא חסרת אונים לאחר שילדתה ננעלה ברכב. בפעולה מהירה חילצנו את הילדה בשלום. אין סיפוק גדול יותר מחילוץ ילד מרכב נעול. האם הודתה לנו מאוד על המענה הזריז והמקצועי.”
בידידים שבים וקוראים להורים לשמור עליהם את מפתח הרכב • במקרה של נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 ללא כוכבית
מוטי שפירא – דוברות ידידים
קרדיט תיעוד: ידידים

