היום (רביעי) בשעה 14:51 התקבלה קריאה במוקד ידידים, אודות כלב שננעל בשגגה ברכב לעיני בעליו, ברחוב יצחק רבין, בבית שמש.
שיראל שבירו, מוקדנית ידידים, קיבלה את הקריאה והזעיקה מתנדבים לסייע. יאיר קדוש, סג”מ סניף בית שמש, נענה לקריאה ובאמצעות הציוד הייעודי שברשותו, חילץ את הכלב בשלום ובזריזות, ללא גרימת נזק לרכב.
יאיר מתאר: ״בדרכי לאיסוף ילדיי ממוסדות הלימודים, קיבלתי את קריאת החירום ומיד יצאתי לכתובת. הגעתי במהירות למקום והתחלתי בפעולות חילוץ. החלון היה מעט פתוח, מה שאיפשר לי לפעול ללא קושי מיוחד. ברגע שהדלתות נפתחו הכלב קפץ החוצה. תודה להשם שזיכה אותי לעשות חסד שכזה״.
בידידים שבים וקוראים לא להשאיר חסרי ישע ברכב, גם לא לרגע, מחשש לנעילה • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 ללא כוכבית
שמעון לוי – דוברות ידידים
קרדיט תיעוד: ידידים

