היום (רביעי) בשעה 10:49, התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות תינוק כבן שלושה חודשים, שננעל בשגגה ברכב לעיניי אימו, בקניון עופר גרנד בחיפה.
עידו מזרחי, מוקדן ידידים שקיבל את הקריאה באמצעות מוקד הוואצאפ של ידידים, הזעיק מתנדבים למקום. אורי ציקוטאי – רכז ציוד מרחב כרמל ושלמה טאוסקי, מתנדב סניף חיפה, נענו לקריאה והגיעו במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותם, חילצו המתנדבים את התינוק בשלום וללא גרימת נזק לרכב.
אורי מספר: ״יצאתי מביתי קיבלתי שיחה בה עודכנתי אודות הקריאה בקניון עופר גרנד שבקרבת ביתי. כשהגעתי, נתקלתי ברכב ובו תינוק כבן שלושה חודשים כשהאם חסרת אונים בסמוך. שלמה הצטרף אלי ובפעולה משותפת חילצנו את התינוק בשלום ללא גרימת נזק לרכב.״
בידידים שבים וקוראים להורים לשמור עליהם את מפתח הרכב • במקרה של נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 ללא כוכבית
יעקב טופיק – דוברות ידידים
קרדיט תיעוד: ידידים

