היום (חמישי) בשעות הלילה, התקבלה קריאה במוקד ידידים, אודות תינוק כבן שנה שננעל ברכב בשגגה לעיני אמו, ברחוב נהרדעא בבית שמש.
משה שוורץ, מוקדן ידידים, קיבל את הקריאה והזעיק מתנדבים לסייע. איציק רוזנטל, מתנדב ידידים, נענה לקריאה ובאמצעות הציוד היעודי שברשותו, חילץ את התינוק בשלום וללא נזק לרכב.
איציק מתאר: ״כשהתקבלה קריאת החירום זיהיתי שהכתובת ממש בסמוך לביתי. למרות השעה המאוחרת, לא היססתי ויצאתי לסייע. סביב הרכב הייתה המולה גדולה, יחד עם כוחות רפואת חירום שהוזעקו אף הם. התחלתי מיד בפעולה ובתוך שניות אחדות פתחתי את דלתות הרכב ומסרתי את התינוק, היישר לידיה של אמו הדואגת. זמן רב לא אשכח את המבט השמח של האם וההקלה על פניה, לאחר שראתה את בנה כשהוא בריא ושלם״.
בארגון ידידים מזכירים להורים, להקפיד על נשיאת המפתח בכל כניסה ויציאה מהרכב, לבל יינעל כשהילד בפנים לבדו • במקרה נעילה צרו קשר מיידי עם מוקד ידידים, בטלפון 1230 ללא כוכבית
יוסי וינר – דוברות ידידים
